9 Şubat 2011 Çarşamba

Görünmezlik iksiri denemesi

Görünmezlik iksiri

Merhaba arkadaşlar size verdiğim büyü tariflerinin yanı sıra bu sefer bir iksir tarifi vericem, bu iksir görünmezlik iksiri. Etkili bir iksir yapmanın sırrı kullanılan malzemelerin iksirin karışımına doğru nüfus etmesi ile ilgilidir. İksir için kullanılan malzemelerin niceliklerinin verilen tarife birebir uyması gerekir. Bizim hazırlayacağımız iksirin en önemli ve dikkat edilmesi gereken yönü yan etkilerinin çok olabilmesi. En sık gözüken yan etkisi vücudun deri değiştirmesidir.İksirin tarifine gelince sandal ağacının en tepesindeki dalların kabuğu, kurutulmuş meyan kökü, bukalemun omurgası, eritilmiş kehribar ve salyangoz salyası. Dört adet yetişki salyangozun salyasını 172 yıllık 12cm kare büyüklüğünde bir kehribarla beraber bir kazanda erit, kurtulmuş meyaz kökü ile bukalemun omurgasını toz haline getirip bu karışıma iyice yedirin sandal ağacının dalı ile bu karışımı iyice karıştırın. Elde ettiğiniz macunsal karışımı iksiri içicek kişinin tükürüğüyle sulandırın. Sonuçta elde ettiğiniz iksiri hazırlar hazırlamaz kullanmanız gerekmektedir.

3 Şubat 2011 Perşembe

amator charm buyusu denemeleri

Amator bazi arkadaslar denemeler yapip bu videoyu bana yollamislar izledigim kadariyla buyu mantigini bir eglence araci gibi gormusler ama bu cok yanlis bir bakis acisi.
Buyu kadim bir sanattir video cekimi problem degil ama bu bir eglence araci olarak gorulmemeli. Burda buyu yapan arkadas farkindami bilmiyorum fakat cok az bir bilgiyle bu buyuyu yapabilmek buyuk bir guc gerektirir, gercekten egitmek istedigim bakir bir guc.

Cazibe (kontrol altina alma) efsunu

Aklini, hareketlerini bir sureligine kontrol etmek istediginiz kisiye yaptiginiz bir buyudur. Buyunun dogru bir konsantrasyonla ve kesintisiz bir goz kontagiyla yapilmasi gerekir. Buyuyu yaparken buyulu sozlerin fisilti seklinde ahenkli bir bicimde soylenmesi gerekir. Dusuk seviyede ki bir buyucunun yaptigi buyu cok etkili olmayacagindan etkisi kisa sureli olacaktir. Buyunun sakincalari buyulu yapilan kisinin hafizasinin kalici zarar gormesi, cazibe buyusunun etkisinin kalici olmasi ve nadir gorulen buyunun geri tepmesi sonucunda buyuyu yapan kisinin.

not: hanimlarin dikkatine bu buyuyu yapabilecek erkek buyucularin yanina giderken yaniniza kenez otunu almayi unutmayin.

Buyunun yapilmasi icin gerekli sozler:
Fisedun fur apiir devakle..