9 Şubat 2011 Çarşamba

Görünmezlik iksiri

Merhaba arkadaşlar size verdiğim büyü tariflerinin yanı sıra bu sefer bir iksir tarifi vericem, bu iksir görünmezlik iksiri. Etkili bir iksir yapmanın sırrı kullanılan malzemelerin iksirin karışımına doğru nüfus etmesi ile ilgilidir. İksir için kullanılan malzemelerin niceliklerinin verilen tarife birebir uyması gerekir. Bizim hazırlayacağımız iksirin en önemli ve dikkat edilmesi gereken yönü yan etkilerinin çok olabilmesi. En sık gözüken yan etkisi vücudun deri değiştirmesidir.İksirin tarifine gelince sandal ağacının en tepesindeki dalların kabuğu, kurutulmuş meyan kökü, bukalemun omurgası, eritilmiş kehribar ve salyangoz salyası. Dört adet yetişki salyangozun salyasını 172 yıllık 12cm kare büyüklüğünde bir kehribarla beraber bir kazanda erit, kurtulmuş meyaz kökü ile bukalemun omurgasını toz haline getirip bu karışıma iyice yedirin sandal ağacının dalı ile bu karışımı iyice karıştırın. Elde ettiğiniz macunsal karışımı iksiri içicek kişinin tükürüğüyle sulandırın. Sonuçta elde ettiğiniz iksiri hazırlar hazırlamaz kullanmanız gerekmektedir.

23 yorum:

  1. Abi sandal agaci nerde 1200 senelik kazan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daşşak geçiyorlar birde malzemede yarasa siki olması gerek

      Sil
  2. bu malzemeleri nerde buluruz

    YanıtlaSil
  3. Sadece Yüce Allah gorebilir
    (Dalga gecmisler tukuruk degil 50mg su kullanın)
    Annem gece yanima geldiler yataktaydım ama göremediler [{( büyü 24 saat geçerlidir)}]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malzemeler nerden buluruz

      Sil
    2. Malzemeler nerden buluruz

      Sil
    3. gercekmi acaba bu büyü bana cevap yazarmısın edursun533@gmail.com tesekkürler

      Sil
  4. peki geçicimi söyler misiniz aciiiiil !

    YanıtlaSil
  5. Ben yaptim dediğini ama birsey eksik cunku onu kedide denedim sadece kafasi yok oldu bide ayaklari vucudu duruyor eksik nedir acabaya

    YanıtlaSil
  6. Deridesikliği oldu mu hic

    YanıtlaSil
  7. Bununun bir de geri getirme yöntemi ne dır !!!?

    YanıtlaSil
  8. 2 sorum var. Diyelimki mazemeleri buldum firmulu yapdim. 1 ci olarak yan etkisi varmı? 2 ci olarak etksi ne kadar sürüyor? Lutfen cabuk yazin

    YanıtlaSil
  9. ben yaptım oldu. bide öldüm sandım çok korktum. sonra alıştım. Sevgilimi beni aldatırken yakaladım. Keşke yapmasaydım. çok pişmanım.

    YanıtlaSil
  10. Icinde amcik yada pipi yada ciplak insan varmi

    YanıtlaSil
  11. Ben denedim çözümü şu erik yaprağı çay ve çam ağacı yapragını pişir her beş dakikada bir yerin özün çek

    YanıtlaSil
  12. Acill yardım ilk defa deneyecem bu malzemeleri tek tek topladınız yoksa siparişimi ettiniz bunu yaptığınızda fazla zamanımız aldımı bide en önemli yer neresi bide iyi kotusunu anlatırsaniz çok iyi olucak sadece benim için geçerli deil herkes için geçerli bir bildiginiz varsa söylerseniz Çok iyi olucak..!!

    YanıtlaSil